Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Pijls, akkerman, geboren te Roggel op 22 maart 1840, overleden aldaar op 9 augustus 1872, zoon van Goedefridus Pijls en Guillelmine Ketelaers.


Hij is getrouwd te Roggel op 15 februari 1868 met
Margueritha Smeets, dienstmeid, geboren te Roggel op 4 mei 1838, overleden aldaar op 5 mei 1910, dochter van Joannes Smeets en Gertrudis op Heij.
(Zij is later getrouwd te Roggel op 18 februari 1875 met Josephus Antonius Stichels, werkman, geboren te Helden op 24 november 1833, overleden te Roggel op 24 januari 1913, zoon van Petrus Johannes Stichels en Petronella Zeelen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina