Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Joannes Scheepers, landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1881, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 11 augustus 1960, zoon van Hendrik Hubert Scheepers en Anna Catharina van Geneijgen.


Hij was gehuwd (1) met
Maria Hubertina Gertrudis Trienekens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Johannes Petrus Franciscus, meubelmaker, geboren te Beegden rond 1916, overleden te Heythuysen op 5 mei 1965.
    Hij was gehuwd met Christine Jeanne Hélene Peeters.

Hij is getrouwd te Beegden op 14 juni 1921 (2) met
Maria Francisca Hubertina Cuijpers, geboren te Heel en Panheel rond 1884, overleden te Heythuysen op 1 februari 1935, dochter van Christiaan Hubert Cuijpers en Cornelia Maria Hubertina Kocken.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina