Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Godefridus Joosten, akkerman, geboren te Helden op 7 maart 1803, overleden na 1873, zoon van Jan Joosten en Theresia Tijssen.


Hij is getrouwd te Helden op 18 februari 1833 (1) met
Cornelia Verscharen, geboren te Helden rond 1801, overleden voor 1873, dochter van Jacobus Verschaeren en Elisabeth Gielen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonardus, landbouwer en dienstknecht, geboren te Helden op 16 oktober 1840, overleden te Heythuysen op 12 maart 1899.
    Hij is getrouwd te Roggel op 7 juni 1873 met Maria Catharina Puts, dienstmeid en landbouwster, geboren te Roggel op 10 oktober 1848, overleden te Heythuysen op 12 februari 1922, dochter van Martin Puts en Helene Verhaeg.

Hij is daarnaast getrouwd te Helden op 17 april 1855 (2) met
Anna Maria Naus, akkermeid, geboren te Helden op 7 december 1816, dochter van Wilhelmus Naus en Helena Jacobs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina