Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Margaretha Puts, geboren te Roggel op 6 mei 1845, overleden aldaar op 18 november 1921, dochter van Martin Puts en Helene Verhaeg.


Zij was gehuwd met
Joannes Hubertus Hendrikx, metselaar en landbouwer, geboren te Neer op 29 juli 1848, overleden te Roggel op 13 december 1915, zoon van Gerardus Hendrikx en Mechtilde van Roij.
(Hij is eerder getrouwd te Roggel op 8 oktober 1875 met Joanna Hubertina Bongaerts, geboren te Beesel op 28 oktober 1845, overleden te Roggel op 5 december 1886, dochter van Andreas Bongaerts en Marguerite van Herten.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina