Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Petronella van Nunen, geboren te Helmond op 16 februari 1879, wonende te Neer in de Steeg en te Helmond.


Zij was gehuwd met
Johannes Mathias van den Bosch, opzichter bouwvak, geboren te Someren op 3 april 1874, wonende te Helmond.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodora Johanna, geboren te Helmond op 31 juli 1907, wonende te Neer en te Helmond.
  • 2 : Johannes Henricus Antonius, geboren te Helmond op 2 september 1908, wonende te Neer en te Helmond.
  • 3 : Johanna Petronella Josepha, geboren te Neer op 25 augustus 1909, wonende aldaar en te Helmond, overleden aldaar op 6 juni 1994.
    Zij is getrouwd te Helmond op 29 januari 1940 met Antonius Martinus Slits, geboren te Helmond rond 1910, zoon van Andreas Slits en Antonetta Maria van Eersel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina