Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Johannes Aquarius, kolenhandelaar, geboren te Neer op 18 mei 1911, wonende te Maasbree, overleden te Tegelen op 21 juni 2001, zoon van Wilhelmus Aquarius en Carolina van den Beucken.


Hij is getrouwd te Tegelen op 1 juni 1942 met
Elisabeth van Oijen, geboren te Helden op 11 augustus 1918, overleden te Tegelen op 8 februari 1998, dochter van Francis van Oijen en Johanna Petronella Verhaegh.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina