Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Antonia Cornelissen, geboren te Haelen op 15 april 1901, wonende te Neer en te Helden, overleden te Veldhoven op 13 april 1992, dochter van Henricus Cornelissen en Anna Margaretha Elisabeth Oorbon.


Zij is getrouwd te Aalst op 22 augustus 1921 met
Martinus Lambertus Bartels, geboren te Hatert op 19 juli 1896, overleden te Eindhoven op 5 oktober 1936, zoon van Johannes Josephus Bartels en Wilhelmina Neuij.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina