Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendricus Josephus Hubertus Winkelmolen, timmerman, geboren te Heythuysen op 19 maart 1914, overleden te Geleen op 3 juli 1971, zoon van Leonardus Hubertus Winkelmolen en Maria Gertrudis Seuren.


Hij is getrouwd te Beegden op 15 maart 1940 met
Maria Catharina Gertrudis Tobben, geboren te Beegden op 13 februari 1906, overleden te Geleen op 9 oktober 1987, dochter van Hendrik Mathis Tobben en Mechtildis Piepers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina