Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Odilia Rademakers, geboren te Neer op 17 maart 1909, wonende te Maasbree, overleden te Geleen op 22 oktober 2004, begraven te Holtum op 27 oktober 2004, dochter van Peter Mathijs Rademakers en Christina Geerlings.


Zij is getrouwd te Born op 27 mei 1932 met
Andreas Paes, mijnwerker, geboren te Mönchen-Gladbach (D) op 20 december 1903, overleden te Geleen op 4 juli 1998, zoon van Wilhelm Paes en Christina Verstappen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina