Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrina Schreurs, landbouwster, geboren te Hunsel op 27 september 1849, wonende te Neer op de Slup, overleden te Meijel op 23 juli 1918, dochter van Henri Schreurs en Petronelle Smeets.


Zij is getrouwd te Baexem op 18 januari 1884 met
Hendrikus Heijnen, landbouwer, geboren te Roggel op 5 februari 1848, wonende te Neer op de Slup, overleden te Meijel op 19 februari 1918, zoon van Albert Heijnen en Petronille Simons.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelis Hubertus, landbouwer, geboren te Neer op 19 februari 1886, overleden te Deurne op 14 april 1924.
    Hij is getrouwd te Meijel op 8 januari 1916 met Helena Leenders, geboren te Meijel op 4 oktober 1890, dochter van Jakob Leenders en Petronella Emans.
  • 3 : Hendrik Hubert, geboren te Baexem op 10 december 1888, overleden aldaar op 2 maart 1889.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina