Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Hubertina Catharina Jeurissen, dienstmeid, geboren te Sint Odiliënberg op 2 april 1853, dochter van Hendrik Jeurissen en Anna Maria Hodselmans.


Zij is getrouwd te Beesel op 18 april 1884 met
Peter Jacob Helwegen, herbergier en landbouwer, geboren te Baarlo op 29 april 1855, overleden te Blerick op 27 april 1934, zoon van Antoon Lodewijk Helwegen en Joanna van Tegelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Hubertina, geboren te Neer op 4 april 1885, overleden te Roermond op 18 oktober 1976.
    Zij is getrouwd te Swalmen op 5 juli 1920 met Peter Hubertus Rulkens, spoorwegwachter, geboren te Swalmen op 21 september 1883, zoon van Renerus Hubertus Rulkens en Maria Anna Janissen.
  • 2 : Anna Maria, geboren te Neer op 14 maart 1888.
    Zij is getrouwd te Belfeld op 3 maart 1919 met Mathijs Smeets, landbouwer, geboren te Maasbree op 2 mei 1889, zoon van Antonius Smeets en Maria Janssen.
  • 3 : Hendrik Lodewijk, geboren te Swalmen op 20 mei 1891.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina