Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Hubertus Naus, fabrieksarbeider, geboren te Nunhem op 19 juli 1897, overleden te Reuver op 10 maart 1962, zoon van Johannes Naus en Maria Catherina Ottenheim.


Hij is getrouwd te Beesel op 29 april 1932 met
Johanna Elisabeth Peulen, geboren te Beesel op 14 juni 1895, overleden te Reuver op 22 september 1979, dochter van Michiel Peulen en Maria Wolters.
(Zij is eerder getrouwd te Beesel op 5 juli 1918 met Wilhelmus Hubertus Naus, arbeider, geboren te Nunhem op 20 februari 1894, overleden te Beesel op 17 september 1929, zoon van Johannes Naus en Maria Catherina Ottenheim.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina