Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hermanus Josephus Hubertus Naus, arbeider, geboren te Nunhem op 1 maart 1889, overleden te Tegelen op 23 december 1961, begraven te Reuver op 27 december 1961, zoon van Johannes Naus en Maria Catherina Ottenheim.


Hij is getrouwd te Beesel op 30 augustus 1912 met
Barbara Hubertina Heinen, geboren te Beesel rond 1893, dochter van Antonius Heinen en Elisabeth Hubertina Brouns.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius Johannes Lambertus, geboren te Beesel rond 1916, overleden aldaar op 20 oktober 1934.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina