Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Gertrudis Joosten, dienstbode en caféjuffer, geboren te Neer op 3 november 1869, overleden te Antwerpen op 2 maart 1954, dochter van Joannes Joosten en Petronella Willemsen.


Zij is getrouwd te Woolwich (Engeland) op 20 maart 1901 met
Alfred Thomas Dorrell, zeekapitein, geboren te Faversham (Engeland) op 2 november 1872, overleden te Antwerpen op 2 januari 1926, zoon van Charles Dorrell en Susanna Wood.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina