Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Willemsen, geboren te Helden op 15 juli 1832, wonende te Neer in het Dorp, dochter van Johannes Willemsen en Maria Janssen.


Zij is getrouwd te Helden op 15 april 1868 met
Joannes Joosten, slagter, geboren te Buggenum op 23 januari 1840, wonende te Nederweert en te Buggenum, overleden aldaar op 9 december 1899, zoon van Jean Joosten en Maria Gertrudis Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gertrudis, dienstbode en caféjuffer, geboren te Neer op 3 november 1869, overleden te Antwerpen op 2 maart 1954.
    Zij is getrouwd te Woolwich (Engeland) op 20 maart 1901 met Alfred Thomas Dorrell, zeekapitein, geboren te Faversham (Engeland) op 2 november 1872, overleden te Antwerpen op 2 januari 1926, zoon van Charles Dorrell en Susanna Wood.
  • 2 : Joanna Hubertina, geboren te Nederweert op 13 november 1871.
  • 3 : Joannes Hubertus Emanuel, geboren te Nederweert op 25 december 1873.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina