Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Leonardus Hubertus Heijmans, dienstknecht en landbouwer, geboren te Grathem op 10 januari 1846, zoon van Peter Heijmans en Maria Elisabeth Steijvers.


Hij is getrouwd te Baexem op 21 april 1881 met
Maria Geertrudis op Heij, geboren te Baexem op 28 maart 1856, overleden te Heppeneert (Maaseik) op 2 januari 1933, dochter van Andries op Heij en Maria Aldegondis Laemers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Aldegonda, geboren te Neer op 22 mei 1883, overleden te Rotem (B) op 11 februari 1976.
    Zij was gehuwd met Christiaan Antoon Dalemans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina