Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelis Hendrikus Beenders, landbouwer, geboren te Roggel op 17 september 1905, wonende aldaar, overleden te Emmeloord (Z) op 5 juli 1988, begraven op 8 juli 1988, zoon van Engelbertus Beenders en Maria Elizabeth Coenen.


Hij is getrouwd te Roggel op 26 april 1935 met
Maria Hubertina van den Bogaert, geboren te Roggel op 24 augustus 1908, wonende aldaar, overleden te Emmeloord (Z) op 12 november 1986, begraven op 17 november 1986, dochter van Martinus van den Bogaert en Anna Gertrud Hermans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina