Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Willem Feijen, geboren te Neer op 30 januari 1864, overleden te Meijel op 10 juli 1903, zoon van Leonardus Feijen en Christina Sillen.


Hij is getrouwd te Deurne en Liessel op 9 juli 1894 met
Geertruida Hendrika van Libergen, geboren te Druten op 3 mei 1869, overleden te Meijel op 11 maart 1924, dochter van Frans Jozef van Libergen en Maria Anna Megchelina Broeder.
(Zij is later getrouwd te Nederweert op 24 januari 1910 met Franciscus Hubertus Nies, gemeenteveldwachter, geboren te Nederweert op 27 maart 1876, overleden aldaar op 6 december 1921, zoon van Jan Mathijs Nies en Johanna Maria van Stratum. Zij was later gehuwd met Mathis Godschalk, rijksveldwachter. (Hij was weduwnaar van Wilhelmina Catharina Deckers, geboren te Venlo rond 1866, overleden te Meijel op 21 maart 1920, dochter van Jacob Deckers en Maria Elisabeth Kramer.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina