Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Caelers, dienstmeid, geboren te Roggel op 7 augustus 1873, overleden te Heythuysen op 13 februari 1932, dochter van Hendrik Caelers en Christina Vossen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 11 april 1910 met
Joannes Hubertus Raemakers, mandenmaker, geboren te Heythuysen op 20 april 1868, overleden te Baexem op 7 december 1944, zoon van Jan Raemaekers en Maria Pluijmen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Johannes, geboren te Heythuysen op 20 juni 1913, overleden te Eijsden op 14 juli 1995, begraven aldaar op 18 juli 1995.
    Hij was gehuwd met Maria Catharina Beelen.
  • 2 : Christina Maria, geboren te Heythuysen op 5 september 1914, overleden aldaar op 3 maart 1915.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina