Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Thomas Mewiss, akkerman, geboren te Helden op 22 december 1815, zoon van Gerard Mewiss en Gertrudis Hendrix.


Hij is getrouwd te Helden op 25 april 1843 (1) met
Johanna Lemmen, akkermeid, geboren te Helden op 23 februari 1805, overleden aldaar op 30 december 1848, dochter van Peter Lemmen en Joanna Faessen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna, landbouwster, geboren te Helden op 16 april 1844.
    Zij is getrouwd te Helden op 23 november 1863 met Hendrik Kuijpers, dienstknecht en landbouwer, geboren te Meijel op 24 april 1839, zoon van Joannes Kuijpers en Elisabeth Nijssen.

Hij is getrouwd te Meijel op 16 april 1849 (2) met
Petronelle Oomen, geboren te Meijel op 18 december 1801, dochter van Jean Oomen en Marie Anne van de Buijcken.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina