Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis van Echt, gedoopt te Horn op 24 januari 1769, overleden aldaar op 23 december 1807, dochter van Matthias van Echt en Christinne Peeters.


Zij is getrouwd te Horn op 2 mei 1791 voor de kerk met
Johannes Engelen, dagloner, geboren te Herkenbosch rond 1764, wonende te Roermond, overleden te Horn op 31 mei 1850, zoon van Jean Engelen en Sibille Heutze.
(Hij is later getrouwd te Horn op 30 mei 1813 met Anna Catharina van Essen, dagloonster, gedoopt te Helden op 9 mei 1772, wonende te Haelen en te Roggel, overleden te Horn op 23 maart 1837, dochter van Mathis van Essen en Petronella Borghs. (Zij is eerder getrouwd te Haelen op 11 juni 1797 voor de kerk met Jean Mathieu Piere Scheeres, wever, geboren rond 1772, gedoopt te Amern Sankt Georg (D), wonende te Haelen en te Roggel, overleden te Horn op 5 augustus 1810, zoon van Peter Scheeres en Catharina Mulders.))

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jean, geboren te Horn op 27 februari 1798.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina