Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Christina Engelen, geboren te Horn op 14 februari 1799, overleden aldaar op 5 oktober 1859, dochter van Johannes Engelen en Gertrudis van Echt.


Zij is getrouwd te Horn op 16 januari 1840 met
Antonius op het Broek, dagloner, geboren te Beegden op 1 mei 1785, wonende te Horn, overleden aldaar op 5 februari 1855, zoon van Guilliaume op het Broek en Anne Catherine Puts.
(Hij was weduwnaar van Maria Agnes Geurts, geboren te Horn op 4 oktober 1788, overleden te Roermond op 15 juni 1839, dochter van Machiel Geurts en Petronella Randeraat.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina