Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Marie Josephine Nijsen, dienstmeid en winkelierster, geboren te Baexem op 4 maart 1801, overleden te Hunsel op 25 maart 1830, dochter van Pieter Johannes Nijssen en Martina Custers.


Zij is getrouwd te Hunsel op 23 april 1829 met
Servaas Vleeshouwers, kleermaker, knoopmaker en winkelier, geboren te Hunsel op 2 september 1789, overleden aldaar op 8 februari 1870, zoon van Theodoor Vleeshouwers en Maria Elisabeth Peters.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina