Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Louisa Hubertina Houben, geboren te Roggel op 22 juni 1895, overleden te Grathem op 15 september 1928, dochter van Pieter Houben en Maria Gertrudis van Roij.


Zij is getrouwd te Grathem op 25 januari 1918 met
Peter Mathias van de Winkel, landbouwer, geboren te Grathem op 21 september 1888, overleden op 6 mei 1971, begraven te Oler, zoon van Lambertus van de Winkel en Hendrina Roost.
(Hij is later getrouwd te Grathem op 28 augustus 1934 met zijn oomzegster Anna Catharina Dorothea Hubertina Baetsen, dienstbode, geboren te Baexem op 18 februari 1908, overleden op 12 november 1996, begraven te Oler, dochter van Mathias Hubertus Baetsen en Maria Catharina Houben.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina