Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hubertus Hendrikus Houben, landbouwer, geboren te Roggel op 27 juli 1886, wonende te Grathem, overleden te Budel (V) op 1 december 1961, begraven te Budel-Dorplein op 4 december 1961, zoon van Pieter Houben en Maria Gertrudis van Roij.


Hij is getrouwd te Grathem op 6 februari 1919 met
Gertrudis Beurskens, dienstmeid, geboren te Grathem op 4 juli 1893, wonende aldaar, overleden te Budel op 30 december 1953, dochter van Jacobus Beurskens en Anna Margaritha Driessen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Grathem op 6 augustus 1919.
  • 2 : Jacobus, geboren te Grathem Gehucht Oler op 6 augustus 1919, overleden te Brisbane (Australie) in september 1976.
    Hij is getrouwd te Budel-Dorplein op 29 mei 1948 met Elisa Nijens.
  • 4 : Goverdina Theresia Christiane, geboren te Budel rond 1938, overleden te Weert op 7 mei 1950.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina