Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Houben, dienstmeid, geboren te Roggel op 20 februari 1884, dochter van Pieter Houben en Maria Gertrudis van Roij.


Zij is getrouwd te Meijel op 13 mei 1907 met
Josephus Hubertus Joosten, landbouwer, geboren te Deurne en Liessel op 25 december 1878, zoon van Jacobus Joosten en Petronella Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Getruda Maria Petronella, geboren te Meijel op 27 september 1910, overleden te Nederweert op 16 augustus 1945.
    Zij is getrouwd te Helden op 28 december 1931 met Mathijs Johannes Lambertus Sonnemans, timmerman, geboren te Nederweert op 24 maart 1908, zoon van Bernard Sonnemans en Gertrudis Heuvelmans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina