Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Henriette Seems, geboren te Deurne op 30 april 1903, wonende te Horn, overleden op 2 september 1982, begraven te Haelen, dochter van Emanuël Mathis Seems en Maria Elisabeth Sniers.


Zij is getrouwd te Haelen op 5 september 1933 met
Johannes Hubertus Roumen, slager, geboren te Haelen op 7 mei 1888, wonende aldaar, overleden aldaar op 12 augustus 1969, begraven aldaar, zoon van Martinus Roumen en Catharina Hubertina Schreurs.
(Hij is eerder getrouwd te Haelen op 17 mei 1915 met Catharina Helena Hubertina van Roij, geboren te Haelen op 5 mei 1888, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 mei 1932, begraven aldaar op 27 mei 1932, dochter van Gerardus van Roij en Willemina Weekers.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Haelen op 23 maart 1936.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina