Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Hubertina van Roij, geboren te Roggel op 21 maart 1906, wonende aldaar, overleden te Weert op 16 juli 1988, begraven te Roggel, dochter van Peter van Roij en Catharina Hubertina van den Berg.


Zij is getrouwd te Roggel op 18 april 1941 met
Jacobus Martinus Bonten, landbouwer, geboren te Nederweert op 15 maart 1910, wonende te Baexem en te Roggel, overleden aldaar op 28 maart 1959, begraven aldaar, zoon van Jakob Hubert Bonten en Maria Hubertina Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Hendrikus Jacobus, geboren te Roggel op 14 december 1943, overleden te Roermond op 15 juni 2001, gecremeerd te Heeze.
  • 2 : Hubertina Maria Hendrina, geboren te Roggel op 18 november 1945, overleden te Ospeldijk op 7 maart 1983, begraven te Nederweert op 9 maart 1983.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina