Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Jacobs, geboren te Helden op 25 januari 1876, overleden te Heythuysen op 16 januari 1918, dochter van Gerardus Jacobs en Anna Christina Agnes Driessen.


Zij is getrouwd te Helden op 15 april 1912 met
Peter Hendrik Josef van Roij, landbouwer, geboren te Neer op 18 maart 1867, overleden op 6 juli 1953, zoon van Hendrikus van Roij en Maria Petronella Terstappen.
(Hij is eerder getrouwd op 8 april 1910 met Maria Gertrudis Josephine Baetsen, geboren te Heythuysen op 27 februari 1867, overleden aldaar op 28 februari 1911, dochter van Peter Baetzen en Anna Catharina Baeten.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina