Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Salimans, geboren te Roggel op 29 mei 1916, wonende aldaar, overleden te Beegden op 27 februari 1999, begraven aldaar, dochter van Joseph Hendrik Salimans en Hendrina Verkoelen.


Zij is getrouwd te Roggel op 22 februari 1946 met
Johannes Marinus Reuterink, tuinder, geboren te Utrecht rond 1913, wonende te Haelen, zoon van Hendrik Renterink en Johanna Maria van Oostrom.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina