Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Agnes Nieskens, landbouwster, geboren te Neer op 18 maart 1857, overleden te Swalmen op 26 november 1909, dochter van Mathis Nieskens en Barbara Hubertina van der Lohe.


Zij is getrouwd te Swalmen op 10 november 1899 met
Joannes Nijssen, landbouwer, geboren te Beesel op 26 april 1864, zoon van Jacobus Niessen en Aldegonda Crijns.
(Hij was weduwnaar van Wilhelmina Nieskens, geboren te Swalmen op 19 september 1869, overleden aldaar op 1 februari 1899, dochter van Mathis Nieskens en Barbara Hubertina van der Lohe.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina