Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Paulus Joseph Janssen, dienstknecht, landbouwer en mijnwerker, geboren te Roggel op 13 oktober 1919, wonende aldaar, overleden te Weert (Z) op 1 januari 1994, begraven te Roggel, zoon van Hendrik Hubertus Janssen en Joanna van den Beuken.


Hij is getrouwd te Grathem op 4 augustus 1950 met
Veronica Angelina Jacquelina Peeters, geboren te Grathem op 5 juli 1921, overleden op 21 november 2001, begraven te Roggel.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina