Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Margaretha Wilhelmina Janssen, dienstbode, geboren te Roggel op 31 maart 1912, wonende te Neer, te Roggel en te Nederweert, overleden te Roermond op 28 oktober 1995, begraven te Roggel, dochter van Hendrik Hubertus Janssen en Joanna van den Beuken.


Zij is getrouwd te Roggel op 23 mei 1952 met
Joannes Andreas Kierkels, landbouwer, geboren te Nederweert op 22 mei 1900, overleden te Roermond (Z) op 14 mei 1993, begraven te Roggel, zoon van Wilhelmus Kierkels en Maria Catharina Cuijpers.
(Hij is eerder getrouwd te Nederweert op 11 mei 1934 met Anna Maria Gubbels, geboren te Nederweert op 2 april 1904, overleden te Leveroij op 1 april 1951, dochter van Joannes Hubertus Gubbels en Anna Maria van den Schoor.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina