Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Gertrudis Aben, geboren te Nunhem op 30 mei 1836, wonende te Beegden, overleden aldaar op 10 juni 1919, dochter van Henricus Aben en Clementina Josepha Mertens.


Zij is getrouwd te Horn op 21 november 1866 met
Peter Hubertus Tobben, dienstknecht, geboren te Buggenum op 20 april 1843, wonende te Beegden, overleden aldaar op 22 mei 1872, zoon van Mathieu Tobben en Lucie Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik Mathis, geboren te Beegden rond 1870, wonende aldaar, overleden aldaar rond 1942.
    Hij was gehuwd met Mechtildis Piepers, geboren te Beegden in het jaar 1866, wonende aldaar, overleden te Roermond rond 1946.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina