Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Catharina Herwegh, dienstmeid, geboren te Neer op 26 maart 1830, wonende te Kessel, overleden aldaar op 13 januari 1866, dochter van Jan Mechiel Herweg en Margarete Spee.


Zij is getrouwd te Kessel op 12 augustus 1858 met
Michiel Waters, katoenfabrikant, geboren te Ameren Sint Antoon (D) op 6 januari 1830, zoon van Jan Hendrik Waters en Maria Magdalena Lamberts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pieter, geboren te Kessel op 15 december 1858, overleden aldaar op 2 januari 1859.
  • 2 : Maria Catharina, geboren te Kessel op 3 januari 1866, overleden aldaar op 14 januari 1866.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina