Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Mathis Heinders, kramer, geboren te Neer op 13 januari 1844, wonende aldaar, overleden te Roermond op 30 april 1890, natuurlijke zoon van Petronelle Heyners.


Hij is getrouwd te Roermond op 14 april 1885 (1) met
Maria Theresia Haiverling, kraamster, geboren te Bilsen (B) op 7 mei 1839, overleden te Roermond op 13 januari 1889, dochter van Antoon Haiverling en Elisabeth Horrewaat.

Hij is getrouwd te Roermond op 30 juli 1889 (2) met
Anna Gertrudis Schoenmaekers, kraamster, geboren te Echt op 9 mei 1825, dochter van Wilhelmus Schoenmaekers en Anna Catharina van der Leek.
(Zij was weduwe van Joseph Mathias Severins.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina