Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Nieskens, dagloner, geboren rond 1796, overleden te Neer op 7 juni 1829.


Hij was gehuwd met
Maria Gertrudis Engelen, dagloonster, geboren te Baarlo op 8 juni 1798, dochter van Peter Engelen en Petronel Peeters.
(Zij is later getrouwd te Nunhem op 3 mei 1832 met Petrus Martinus Smeets, kleermaker, geboren te Buggenum op 4 maart 1776, gedoopt aldaar op 4 maart 1776, overleden te Neer op 25 september 1856, zoon van Joannes Smeets en Agnes Elisabeth Verport. (Hij is eerder getrouwd te Neer op 12 juli 1798 voor de kerk met Anna Gerards, naaister, gedoopt te Neer op 17 september 1767, overleden aldaar op 16 mei 1805, dochter van Tilmannus Gerrits en Aldegondis Verstappen. Hij was weduwnaar van Maria Christina Behaegen, geboren te Kirchhoven (D) rond 1772, overleden te Neer op 1 december 1831, dochter van Godefridus Behaegen en Anna Mechtildis Deckers.))

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter, geboren te Neer op 14 oktober 1828.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina