Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerardus Geurts, geboren te Neer op 30 mei 1824, natuurlijke zoon van Gertrudis Elisabeth Geurts.


Hij is getrouwd te Boekel op 10 februari 1844 (1) met
Dorathea van de Ven, geboren te Boekel op 4 januari 1823, overleden aldaar op 5 november 1871, dochter van Maria van de Ven.

Hij is getrouwd te Uden op 12 januari 1878 (2) met
Johanna van Dijk, geboren te Veghel op 8 april 1821, dochter van Hendrica van Dijk.
(Zij is eerder getrouwd te Uden op 27 februari 1843 met Philippus Jacobus de Couw, geboren te Halsteren op 1 december 1805, overleden te Uden op 8 januari 1876.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina