Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mechtildis Hendrix, landbouwster, geboren te Roggel, gedoopt aldaar op 14 december 1775, overleden te Nederweert op 17 december 1853, dochter van Johannes Hendrix en Catharina Aletten.


Zij was gehuwd met
Theodorus Beijes, landbouwer, geboren te Nederweert rond 1762, overleden aldaar op 1 maart 1844, zoon van Jean Beijes en Marie Jonckers.
(Hij was weduwnaar van Maria Vogels, geboren rond 1764, overleden te Nederweert op 6 juni 1805, dochter van Jan Vogels en Geertrudis Koolen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henrij, landbouwer, geboren te Nederweert op 6 juni 1807, overleden aldaar op 24 november 1858.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 23 mei 1839 met Petronille Craenen, landbouwster, geboren te Nederweert op 25 augustus 1813, overleden aldaar op 20 oktober 1864, dochter van Mathijs Craenen en Catharina Nijs.
  • 2 : Jean, geboren te Nederweert op 27 februari 1810.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina