Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Cornelis Hendrix, akkerman en landbouwer, geboren te Roggel rond 1741, overleden aldaar op 27 juni 1816, zoon van Pierre Hendrix en Mechtilde Weijtmans.


Hij was gehuwd met
Johanna Nijs, landbouwster, geboren te Baexem rond 1750, overleden te Roggel op 24 juli 1826, dochter van Jacobus Nijssen en Ida Ingenvelt.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, akkerman en landbouwer, gedoopt te Roggel op 11 mei 1793, overleden aldaar op 1 april 1844.
    Hij is getrouwd te Roggel op 19 april 1820 met Anna Catharina Scheres, dagloonster, gedoopt te Neer op 23 maart 1794, overleden te Roggel op 26 januari 1863, dochter van Antonius Scheres en Gertrudis Arets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina