Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Evers, dienstmeid en akkervrouw, gedoopt te Heythuysen op 7 mei 1796, overleden aldaar op 9 november 1864, dochter van Everardus Evers en Joanna Elisabeth Kirckels.


Zij is getrouwd te Roggel op 5 mei 1830 met
Jean Mattheu Vercoulen, dagloner en akkerman, geboren te Roggel op 31 oktober 1802, overleden te Heythuysen op 5 november 1871, zoon van Jacobus Verkoulen en Margareta Corsten.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joanna, geboren te Heythuysen op 18 februari 1835, overleden aldaar op 16 november 1843.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina