Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrina Holtackers, geboren te Baarlo, gedoopt op 16 februari 1789, wonende te Neer op Hanssum, overleden te Baarlo op 13 juli 1828, dochter van Joannes Holtackers en Elisabeth Jacobs.


Zij is getrouwd te Maasbree op 13 oktober 1813 met
Johannes Franciscus Janssen, landbouwer en dienstknecht, geboren te Kessel, gedoopt op 6 maart 1784, wonende te Neer op Hanssum, overleden te Baarlo op 30 oktober 1824, zoon van Peter Janssen en Petronella Pennings.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharine, geboren te Neer op 11 juni 1819, overleden te Tegelen op 5 april 1890.
    Zij is getrouwd te Tegelen op 30 maart 1842 met Hendrik Feijen, akkerman, geboren te Tegelen op 13 april 1817, overleden aldaar op 4 februari 1890, zoon van Nicolaas Feijen en Hendrina Vervoort.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina