Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joseph Schäfer, kruier, geboren rond 1794, wonende te Roder.


Hij was gehuwd met
Agnes Baetsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anne Marie, geboren te Neer op 10 februari 1819.
  • 2 : Pieter Dominick, handelaar, rondreizende muzikant en handelsman, geboren te Maasbree op 22 maart 1831, wonende te Neer op de Winkelmolen.
    Hij is getrouwd te Roermond op 25 april 1855 met Anna Maria Ronken, kraamster en dagloonster, geboren te Neer op 21 maart 1831, wonende te Neer in het Dorp en te Neer op de Winkelmolen, overleden te Roermond op 11 april 1917, dochter van Mattheu Ronken en Anne Elisabeth Timmermans.
    (Zij had van een onbekende man één dochter.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina