Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Josephina Coenen, dienstbode, geboren te Roggel op 13 oktober 1920, wonende aldaar en te Beesel, overleden te Reuver op 18 mei 2002, dochter van Christiaan Coenen en Anna Catharina Wilhelmina Hubertina Walenberg.


Zij is getrouwd te Roggel op 26 juli 1948 met
Louis Peeters, fabrieksarbeider en dienstknecht, geboren te Deurne op 19 juli 1919, wonende te Beesel, overleden voor 2002, zoon van Peter Johannes Peeters en Jacoba Thielen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina