Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Paulus Peter Kessels, landbouwer, geboren te Horn op 24 februari 1909, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 21 september 1992, begraven te Horn, zoon van Paulus Kessels en Cornelia Hubertina Quicken.


Hij is getrouwd te Roggel op 1 mei 1942 met
Maria Theresia Vullers, dienstbode, geboren te Roggel op 7 januari 1919, wonende aldaar en te Horn, overleden te Horn (Maaslandkliniek) op 15 februari 1975, begraven te Horn, dochter van Hendrikus Theodorus Vullers en Anna Maria Gertrudis Metsemakers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Andreas Antonius Maria, geboren te Horn rond januari 1955, wonende aldaar, overleden te Roermond op 19 februari 1955.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina