Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Margaretha Catharina Servatia Heijnen, geboren te Nunhem op 10 september 1922, wonende te Roggel, overleden aldaar op 25 december 1994, begraven aldaar, dochter van Michiel Heijnen en Catharina Agnes Wolters.


Zij is getrouwd te Roggel op 13 februari 1953 met
Gerardus Petrus Johannes Vullers, landbouwer, dienstknecht en werktuigkundige, geboren te Roggel op 11 februari 1923, wonende aldaar, overleden te Heythuysen op 26 november 2008, begraven te Roggel op 29 november 2008, zoon van Hendrikus Hubertus Vullers en Wilhelmina Petronella Hubertina Timmermans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina