Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Franciscus Leonardus Jacobus Theelen, winkelier en modezaak, geboren te Roggel op 18 september 1919, overleden te Roermond (Z) op 19 juni 1969, begraven te Roggel, zoon van Peter Leonardus Hubertus Theelen en Johanna Antonia Raijmakers.


Hij is getrouwd te Roggel op 6 augustus 1946 met
Hendrina Catharina Vullers, directrice, geboren te Roggel op 3 juli 1919, overleden aldaar op 21 juni 2010, begraven aldaar op 25 juni 2010, dochter van Leonardus Hubertus Vullers en Maria Gertrudis Schreurs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus Antonius Johannes, grafisch ontwerper, geboren te Roggel op 22 september 1958, overleden op 10 januari 2011, gecremeerd op 15 januari 2011.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina