Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Verstegen, landbouwer en winkelier, geboren te Roggel op 19 mei 1912, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 mei 1992, begraven aldaar, zoon van Andreas Hubertus Verstegen en Mathea Janssen.


Hij is getrouwd te Roggel op 28 april 1939 (1) met
Anna Catharina Hubertina Mennen, winkelierster, geboren te Roggel op 6 juni 1911, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 februari 1959, begraven aldaar, dochter van Joannes Hubertus Mennen en Anna Maria Smeets.

Hij is getrouwd te Roggel op 31 december 1959 (2) met
Cornelia Petronella Hubertina Derks, geboren te Heythuysen op 22 november 1919, wonende te Roggel, overleden aldaar op 16 november 1994, begraven aldaar, dochter van Ludovicus Hubertus Derks en Aldegonda Maria Peeters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina