Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Hubertina Theunissen, dienstmeid, geboren te Roggel op 8 augustus 1910, wonende te Maasbree en te Roggel, overleden op 2 november 2007, gecremeerd op 7 november 2007, dochter van Theodorus Theunissen en Wilhelmina Luiten.


Zij is getrouwd te Roggel op 14 mei 1937 met
Mathijs Thijssen, landbouwer en kantonnier, geboren te Hamborn (D) op 23 november 1911, wonende te Maasbree en te Roggel, overleden te Meijel (b) op 29 juli 2006, gecremeerd te Blerick op 2 augustus 2006, zoon van Peter Thijssen en Hendrika Johanna van Basten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Theodorus, geboren te Roggel op 16 juli 1939, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 februari 1940.
  • 2 : Doodgeboren kind, geboren te Roggel op 14 augustus 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina