Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes van Rijt, geboren te Neerkant op 21 januari 1858, overleden aldaar op 15 september 1944, zoon van Cornelus Lambertus van Rijt en Anna Maria Chriens.


Hij was gehuwd (1) met
Wilhelmina Huiberdina Manders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelia Mathilda, geboren te Deurne en Liessel rond 1888.
    Zij is getrouwd te Deurne en Liessel op 10 februari 1917 met Hendricus van de Mortel, landbouwer, geboren te Deurne en Liessel op 25 augustus 1882, zoon van Martinus van de Mortel en Hendrina Hinsen.

Hij is getrouwd te Asten op 18 november 1898 (2) met
Hendrika Boerekamps, geboren te Asten op 2 april 1857, overleden te Neerkant op 21 januari 1923, dochter van Wilhelmus Boerekamps en Antonetta van den Boomen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina