Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Petronella Verstappen, geboren te Roggel op 27 augustus 1910, overleden te Roermond op 4 juni 1997, begraven te Roggel, dochter van Joannes Mathias Verstappen en Johanna Cornelia Janssen.


Zij is getrouwd te Roggel op 10 februari 1939 met
Wilhelmus van Rijt, betonarbeider en landbouwer, geboren te Deurne op 14 november 1903, overleden te Roggel op 18 maart 1966, begraven aldaar, zoon van Johannes van Rijt en Hendrika Boerekamps.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Hendrika, cheffin tricotagefabriek, geboren te Roggel op 20 april 1948, overleden te Heythuysen op 21 oktober 2015, gecremeerd op 26 oktober 2015.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina